Näin onnistut loimulohen valmistuksessa ja vältät virheet
Kuivuuko loimulohi? Lue tästä ohjeet, miten onnistut loimutuksessa.
Miksi valita teräksinen loimulauta puisen loimutuslaudan sijaan?
Miksi valita teräksinen loimulauta? Perinteisesti lohta on loimutettu puisilla loimulaudoilla, mutta niihin liittyy monta pulmaa. Lue alta kolme tärkeintä syytä vaihtaa teräksiseen loimutustelineeseen! Onko joskus mieleen tullut, että haluaisit loimuttaa lohta, muttet tiedä miten? Moni ei tiedä puisten loimulautojen lisäksi muista vaihtoehdoista loimuttamiseen, ja kun loimutus on ajankohtaista, mieleen tulee vain perinteinen puinen loimutuslauta. Puinen […]
Tee terveellinen valinta – loimuta lohta!
Loimuttamiseen liittyy useita terveysvaikutuksia. Ensinnäkin loimutus on todellista slow foodia, jonka valmistusprosessia on nautinnollista seurata. Nuotion tai takan liekkien katselu rentouttaa ja tyhjentää mielen. Kun lohen tai muun ruuan on asettanut loimutustelineeseen sopivalle etäisyydelle tulesta, ei tarvitse enää kuin rauhassa istuskella ja odotella valmistumista. Loimutettu lohi valmistuu 30-90 minuutissa, halutusta kypsyydestä ja olosuhteista riippuen. Voit […]