Close
Skip to content

Toimitus- ja maksutavat

Posti SmartPost

Paketti toimitetaan valitsemaasi SmartPost pakettiautomaattiin ja on noudettavissa 1-3pv kuluttua lähetyspäivästä. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä.

Postipaketti

Paketti toimitetaan valitsemaasi postin noutopisteeseen ja on noudettavissa 1-3pv kuluttua lähetyspäivästä. Mikäli olet antanut tilauksen yhteydessä puhelinnumerosi, saat saapumisilmoituksen myös tekstiviestinä.

Kotiinkuljetus

Kotipaketti on helppo ratkaisu verkkokaupan asiakkaille. Olemme yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä, jolloin sovimme jakeluajan. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä.

Nouto Tuusulasta

Voit noutaa tilauksesi sovitusti Tuusulan noutopisteistä. Arkisin klo 8-15 välillä tilaukset voi noutaa tehtaaltamme Tuusulan Ristikiveltä. Iltaisin ja viikonloppuisin Tuusulan Kellokoskelta. Soita, tekstaa tai Whatsappaa numeroon 044-3310443 ja sovi noudosta! Voit myös lähettää sähköpostia roihu@loimulasse.fi

1.1 Posti logo white rgb

Kattavat maksuvaihtoehtomme

row-min
Maksutapoina kotimaiset verkkopankkimaksut, Mobilepay, Pivo Masterpass, Siirto ja korttimaksut. Voit maksaa ostoksesi myös Jousto osamaksulla tai laskulla. Laskulle saat 30 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa!

Voit maksaa myös perinteisesti tilisiirtona

Valitse kassalla maksu tilisiirtona. Maksuohjeet tulevat ruudulle kun olet lähettänyt tilauksen.