Loimulasse®

59.00

Ei enää palaneita puunauloja ja puulautoja – hyvästi bakteerinkerääjät!

Loimulasse® on loimulautojen kuningas. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu loimutusteline on nykyaikainen tapa valmistaa maistuvaa ruokaa avotulella! Ruoan kiinnittäminen telineeseen on nopeaa ja loimutus onnistuu myös eteenpäin kallistettuna sekä vaakatasossa.

56 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu loimutusteline on nykyaikainen tapa valmistaa maistuvaa ruokaa avotulella! Ruoan kiinnittäminen loimulautaan on nopeaa ja loimutus onnistuu myös eteenpäin kallistettuna sekä vaakatasossa. Tämä loimutuslauta sopii erinomaisesti vaikkapa loimulohen valmistukseen.

Loimuta kalaa tai makkaraa vaikka saunan kiukaan tai takan edessä!

Loimulasse® loimutusteline on kalan ja muiden elintarvikkeiden kypsennykseen tarkoitettu loimutuslauta. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja kestää näin käytössä pitkään. Loimulasse on suomalainen innovaatio! Loimulasse on hieno lahja vaikkapa ystävälle, kumppanille tai työntekijälle.

Loimulassen edut puiseen loimulautaan verrattuna ovat sen kestävyydessä, hygieenisyydessä ja puhdistettavuusessa. Lisäksi se on ekologinen ja sillä on elinikäinen takuu.

Tuotteen mitat: 480 x 195/115 x 35

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 48 × 20 × 3.5 cm
Määrä

1kpl, 2kpl, 3kpl, 4kpl, 5kpl

Saatat myös pitää...