Perinteinen pyöreä paistolämpömittari Suomen lämpömittarilta. Kuten Loimulasse, tämä paistomittari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Paistomittarin avulla saat mitattua täydellisen kypsyyden ruoalle.
Valitettavan usein kala, liha ja siipikarja kypsennetään kuivaksi. Tämä johtuu yleensä siitä, että halutaan tehdä “varman päälle”. Lopputuloksena on kengänpohjalta maistuva lohi, broilerinfilee tai sisäfilee. Käyttämällä paistomittaria onnistut jokaisella kerralla ja saat juuri sellaisen kypsyyden kuin haluat. Mittaaminen on helppoa: Työnnä mittarin piikki ruoan paksuimpaan kohtaan ja odota kunnes mittari pysähtyy. Kokeile kahdesta eri kohdasta tuloksen varmistamiseksi. Alla olevasta listasta näet yleisimpien grillattavien lämpötilat.
Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta yhden euron Suomen luonnon hyväksi!
MITAT:
taulun halkaisija 50 mm, anturin pituus 90 mm
MITTAUSALUE:
0.. 120°C
KYPSYYSASTEET
LOHI:
Mehukas ja huippukokkien mukaan täydellinen lämpötila, 42-45 astetta.
Kypsä, mutta edelleen mehukas, 50 astetta
Täysin kypsä, 60 astetta (tässä vaiheessa lohi alkaa kuivua)
Kokeile ja löydä sinulle paras kypsyys. Muista mitata lämpötila aina lohen paksuimmasta kohdasta!
BROILERI:
Kypsä ja mehukas 73-75 astetta. Tämän jälkeen broileri alkaa kuivua. Suurin osa ihmisistä grillaa broilerin kuivaksi!
Paistomittari
€4,00
Perinteinen pyöreä paistolämpömittari. Ruostumatonta terästä. Tämän mittarin avulla onnistut kypsennyksessä joka kerta!
9 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)
Kuvaus
Perinteinen pyöreä paistolämpömittari Suomen lämpömittarilta. Kuten Loimulasse, tämä paistomittari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Paistomittarin avulla saat mitattua täydellisen kypsyyden ruoalle.
Valitettavan usein kala, liha ja siipikarja kypsennetään kuivaksi. Tämä johtuu yleensä siitä, että halutaan tehdä “varman päälle”. Lopputuloksena on kengänpohjalta maistuva lohi, broilerinfilee tai sisäfilee. Käyttämällä paistomittaria onnistut jokaisella kerralla ja saat juuri sellaisen kypsyyden kuin haluat. Mittaaminen on helppoa: Työnnä mittarin piikki ruoan paksuimpaan kohtaan ja odota kunnes mittari pysähtyy. Kokeile kahdesta eri kohdasta tuloksen varmistamiseksi. Alla olevasta listasta näet yleisimpien grillattavien lämpötilat.
Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta yhden euron Suomen luonnon hyväksi!
MITAT:
taulun halkaisija 50 mm, anturin pituus 90 mm
MITTAUSALUE:
0.. 120°C
KYPSYYSASTEET
LOHI:
Mehukas ja huippukokkien mukaan täydellinen lämpötila, 42-45 astetta.
Kypsä, mutta edelleen mehukas, 50 astetta
Täysin kypsä, 60 astetta (tässä vaiheessa lohi alkaa kuivua)
Kokeile ja löydä sinulle paras kypsyys. Muista mitata lämpötila aina lohen paksuimmasta kohdasta!
BROILERI:
Kypsä ja mehukas 73-75 astetta. Tämän jälkeen broileri alkaa kuivua. Suurin osa ihmisistä grillaa broilerin kuivaksi!
NAUDANLIHA:
Verinen 50-53 astetta
Rosee, eli medium 55-57 astetta
Well done, eli kypsä 70 astetta
PORSAANLIHA:
Mehukas 65 astetta
Hieman kuivempi 70 astetta
Samankaltaiset tuotteet
Ulkotuli
Loimulasse®
Loimulasse pihagrilli/kotakeittiö pidikesetti
€19,00 Lisää ostoskoriin