Paistomittari

6.00

Perinteinen pyöreä paistolämpömittari. Ruostumatonta terästä.

17 varastossa

Kuvaus

Perinteinen pyöreä paistolämpömittari. Kuten Loimulasse, paistomittari on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Paistomittarin avulla saat mitattua täydellisen kypsyyden ruoalle.

MITAT:

taulun halkaisija 50 mm, anturin pituus 90 mm

MITTAUSALUE:

0..+120°C

LOHEN KYPSYYSASTEET:

Mehukas ja huippukokkien mukaan täydellinen lämpötila, 42-45 astetta.

Kypsä, mutta edelleen mehukas, 50 astetta

Täysin kypsä, 60 astetta (tässä vaiheessa lohi alkaa kuivua)

Kokeile ja löydä sinulle paras kypsyys. Muista mitata lämpötila aina lohen paksuimmasta kohdasta!