Loimulassen takana on pieni Tuusulalainen perheyritys, Elektrorakenne Oy, joka on lähes 50-vuotisen historiansa aikana työllistänyt Pennasen perheenjäseniä jo kolmessa sukupolvessa.

Tarina sai alkunsa vuonna 1972, kun sorvaajana työskennellyt Veikko Pennanen perusti elektroniikkateollisuuden levyosia valmistavan Elektrorakenne Oy:n. Yritystoiminta kasvoi nopeasti ja pian Veikon poika Olli Pennanen ja parikymmentä vuotta myöhemmin myös Ollin vaimo Riitta Pennanen aloittivat työtehtävät yrityksessä. Vuosituhannen vaihteen molemmin puolin myös Veikon pojanpojat Martti ja Pekka Pennanen aloittivat työt perheyrityksessä ja jatkoivat siitä erilaisiin tehtäviin.

Loimulassen idean synty

Loimulasse on Elektrorakenteen ensimmäisiä omia tuotteita, jonka syntyperään on vaikuttanut yrityksen pitkä historia ja eri sukupolvien välinen yhteistyö. Loimulassen idea syntyi kun Olli, loimuttaessaan kalaa kesämökillä, kyllästyi puulautojen katoaviin ja palaviin puutappeihin. Ensimmäinen Classic-malli kehittyi nopeasti kustannustehokkaampaan ja edullisempaan Loimulasse 2.0 versioon. Tuotekehittelyyn ovat osallistunet kaikki Pennasen perheenjäsenet ja lähes koko Elektrorakenteen henkilökunta.

Tuotesuunnittelu ja kehitys

Loimulasse 2.0 ei jäänyt ainoaksi tuotteeksi. Loimulasse -tuoteperheen “isä”, Pekka Pennanen, suunnittelee ja kehittää jatkuvasti uusia tuotteita, joiden lähtökohtana ovat kotimaisuus, kestävyys ja metalli. Löydät muut Pekan tuotteet osoitteesta www.severiart.fi