DSC_0024-Edit_WEB

HUOM! Pese Loimulasse huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa!

LoimuLassen käyttöohjeet

1. Poista suojamuovi ja pese Loimulasse huolellisesti astianpesuaineella ja kuumalla vedellä ennen ensimmäistä käyttökertaa. Voit pestä sen myös astianpesukoneessa.

2. Asettele elintarvike telineen pohjalle. Kiinnitä panta työntämällä se ensin leveämmän pään toisesta aukosta läpi ja sen jälkeen samalla pantaa keskeltä yhteen painaen kohdista sivussa oleviin reikiin siten, että panta painuu kunnolla elintarvikkeeseen.

3. Aseta teline pysty- tai vaaka-asentoon tulenlähteen eteen ja säädä jalka sopivaan kulmaan, jotta teline ei pääse kaatumaan. Jos elintarvike kypsyy epätasaisesti, voit kääntää telineen ylösalaisin, jolloin saat tasaisen lopputuloksen. Loimulasse mahtuu myös suurempiin kaasugrilleihin tai takan eteen. Vinkki! Lohen loimutukseen sopiva etäisyys liekistä löytyy kun asetat kämmenen lohen pinnan lähelle ja voit pitää kättä siinä n.10 sekuntia. Jos kämmenen selkäpuolta alkaa polttaa ennen sitä, lohi on liian lähellä tulta. Tällöin rasva alkaa kiehua ja valuu pois lohesta ja lopputulos on kuiva kala. Loimutusaika fileelle n. 45min-1.5h riippuen fileen koosta.

4. Tarjoile, syö ja nauti!

5. Käytön jälkeen puhdista teline huolellisesti ruoanjäämistä astianpesuaineella, kuumalla vedellä ja tiskiharjalla. Voit myös pestä Loimulassen huoletta tiskikoneessa.