Järjestäjä

Arvonnan järjestää Loimulasse / Elektrorakenne Oy, Pihasauniontie 3, 04300 Tuusula

Arvonnan alkamis- ja päättymisajankohta

Arvonta alkaa 5.6.2020 klo 15:00 ja päättyy 30.6.2020 klo 23.59. Arvonta suoritetaan 5.7.2020 mennessä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook yksityisviestillä.

Palkinto

Palkinto on Kiki Knivesin valmistama Sujihiki-keittiöveitsi, jonka arvo on 159 €. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi. Palkinto toimitetaan postissa. Jos lähetys palautuu puutteellisten yhteystietojen perusteella, palkintoja ei jälleen lähetetä. Mikäli voittaja ei voi tai halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan palkinnolle välittömästi uusi voittaja. Mikäli voittaja ei reagoi viestiin voitosta kolmen päivän kuluessa, arvotaan palkinnolle uusi voittaja.

Osallistuminen

Arvontaan tai kilpailuun voi osallistua Loimulassen Facebook -sivulla. Osallistujan tulee tykätä Loimulassen -Facebook sivusta, tykätä arvonnan julkaisusta ja kommentoida julkaisua. Kommentissa tulee kertoa, millaisen ruoan laittoon veistä käyttäisit.

Henkilötietojen käsittely

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Tietoja voidaan käyttää myös markkinointiin myöhemmin. Osallistumalla annat markkinointiluvan. Tiedot voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, mikäli kilpailu järjestetään yhteistyössä kolmannen osapuolen kanssa. Markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa lähettämällä siitä sähköpostia osoitteeseen severiart@severiart.fi tai lähettämällä yksityisviestin Facebookin kautta.

Osallistujan velvollisuus

Kilpailuun tai arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan lakia, hyvää tapaa ja näitä sääntöjä.